Wat doet Kopwerk?

Meldt uw medewerker zich vaak ziek met hoofdpijn of is hij of zij al langere tijd ziek thuis?
Vraagt u zich af wat u kunt doen om uw medewerker weer duurzaam aan het werk te krijgen?

Kopwerk!

Kopwerk maakt werk van hoofdpijn. Wij adviseren en begeleiden mensen die door hoofdpijnklachten zijn uitgevallen of dreigen uit te vallen. En zoals goed Kopwerk betaamt, doen wij dat in goede samenwerking met u en uw werknemer. Samen zoeken wij naar een bevredigende oplossing. De eerste stap is een uitgebreide intake met uw werknemer. Op basis daarvan wordt een plan van aanpak opgesteld. Afhankelijk van de situatie gaat het om een: coachings- een re-integratie of loopbaan traject.

Voor meer informatie, stuur vrijblijvend een e-mail naar mail@kopwerk.info


            

De feiten

  • Migraine is een chronische, neurovasculaire hersenziekte, het gevolg van een gendefect, en aantoonbaar met een mri-scan.
  • Migraine staat op nummer 12 (voor vrouwen) en nummer 18 (voor mannen) op de lijst meest invaliderende aandoeningen van de Wereldgezondheidsorganisatie. Ter vergelijking: epilepsie staat op nummer 250.
  • 1 op de 4 vrouwen en 1 op de 10 mannen tussen 18 en 65 jaar heeft regelmatig zulke zware hoofdpijn dat ze niet kunnen werken.
  • Nederland verliest jaarlijks 5,4 miljoen arbeidsdagen door migraine. Dat komt neer op een kostenpost van 1,7 miljard euro.


Samen met uw medewerker een werkbare oplossing vinden? Voor meer informatie, stuur vrijblijvend een e-mail naar mail@kopwerk.info

 Valid XHTML 1.0 Transitional